zondag 26 april 2020

Nieuwe leerstof: belangrijke informatie.

Beste ouders

Morgen starten we -eindelijk- met nieuwe leerstof!
Juf Leen en ik zijn enkele dagen geleden samengekomen op school om een haalbaar schema op te stellen en om de nodige instructiefilmpjes op te nemen.
Via deze link vinden jullie het weekrooster terug. Op dit weekrooster staan de opdrachten dag per dag uitgelegd. Het is de bedoeling om deze opdrachten echt dag per dag te maken. Sommige leerlingen zullen hier misschien sneller mee klaar zijn dan anderen, maar toch is het belangrijk om je aan deze planning te houden. In de laatste kolom duidt u als ouder aan of uw zoon/dochter extra hulp nodig had bij een taak. De instructiefilmpjes zullen dag per dag op de blog gezet worden. Graag op het einde van de week (donderdag 30 april) het ingevulde weekrooster te fotograferen en door te sturen naar de juf van uw zoon/dochter. Op deze manier hebben wij een zicht op de gemaakte leerstof. 

Jullie moeten geen foto's doorsturen van de gemaakte werkbladen. Wij denken dat de leerstof voor de ouders niet zo moeilijk is zodat jullie thuis zelf aan de slag kunnen gaan om de werkbladen te verbeteren. Wie wel een correctiesleutel wenst, mag dit uiteraard altijd vragen. 

Op vrijdag zijn er geen taken voorzien aangezien dit een vrije dag is. Jullie kunnen natuurlijk, indien dit gewenst is, niet gemaakte opdrachten die dag afwerken. Op woensdag voorzien we altijd minder werk aangezien er die dag eigenlijk maar een halve dag lesgegeven wordt. 

Alle vragen en bedenkingen mogen steeds naar ons gemaild worden.
juf Lieve: vbogaertlieve@gmail.com

juf Leen: leen.tange@umbasis.be

We hopen dat jullie allemaal een fijne start van de werkweek hebben morgen met leerlingen die vol goede moed aan hun schoolwerk starten!

Veel liefs,
juf Leen en juf Lieve
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten